Mi az a hőszivattyú?

A hőszivattyú olyan berendezés, mely arra szolgál, hogy az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt vonjon ki és azt magasabb hőmérsékletű helyre szállítsa. Használatának célja a hőenergiával való gazdálkodás, melynek során hűtési energiát fűtésben fel lehet használni, illetve környezeti hőt lehet hasznosítani.

Hogyan működik?

A hőszivattyú működését úgy a legegyszerűbb megérteni, hogy megnézi a hűtőgépét. A hőszivattyú házon kívüli részre a “mélyhűtő" nagyon hideg amit felmelegít a környezet hője. A házon belüli része a hőleadó oldal ami felmelegíti a fűtési vizet amivel meleg vizet készít vagy a házat fűti.

Csakis nemzetközileg bevált és biztonságosan üzemeltethető, alkatrészbázissal ellátott készülékeket forgalmazunk. A hőszivattyú a legolcsóbb fűtés. Olcsóbb és tisztább mint fával vagy gázzal fűteni. Az áramfogyasztásának 4x-6x több energiát állít elő. Ha napelemmel termeli meg ezt az energiát, ingyen van a fűtés, hűtés és meleg víz készítés.

Minden forgalmazott készülékünkre garancián túl is tudunk karbantartási szerződést kötni.

Kérjen ajánlatot ingyen

Minden megbízónknak jár a tanácsadás.

Szívesen látjuk az Inno Energy Bau Kft.-nél tanácsadásra. Megrendelőink nem csak egy kézben tartott irányítást, felelősséget, hanem 50 millió Ft-ig terjedó minőségi biztosítási garanciát is kapnak.