50%állami támogatás

A FELÉT MOST AZ ÁLLAM ÁLLJA

Szerződjön velünk március 31-ig!

  • 50%-os állami támogatás otthona felújítására, megújuló energia felhasználásával!
  • Valósítsa meg megújuló energia fejlesztését velünk!
  • Szerződjön a Bosch Márkaszervíz által kínált hőszivattyús és napelemes rendszerekre.
  • Most féláron valósíthatja meg háza megújuló energia felújítását!
  • Akció keretein belül most elengedjük a 27% Áfát Bosch hőszivattyúk árából!
  • Német precizitás szenzációs áron, Bosch márkaszervíz partnertől vegyen Bosch hőszivattyút.
  • Vállaljuk a teljes gépészeti tervezést, kivitelezést!

Igényeljen árajánlatot Napelemre is!

Kérje árajánlatunkat, hogy Ön is időben részesüljön a támogatás nyújtotta és a cégünk által kínált szolgáltatások előnyeiből!

Otthonfelújítási támogatás

2021. január 1-től lehet igénybe venni az Otthonfelújítási támogatást, amely hőszivattyú és napelemes rendszer telepítéséhez is felhasználható egyszeri, normatív, vissza nem térítendő forrás keretében, melyet az Államkincstár a beruházást követően fizet ki.

A már meglévő ingatlan korszerűsítése esetén, a beruházás felét a Magyar Állam állja, maximum 3.000.000 Ft összegig.

Felhasználható kültéri és beltéri felújításra, energetikai korszerűsítésre, de kiváltképpen alkalmas, hőszivattyú és napelemes rendszer energetikai hatékonyságot növelő beruházás finanszírozására.

Az otthonfelújítási támogatás azoknak szól, akik saját otthonnal rendelkeznek. A legfeljebb 3 milliós visszatérítést az anyagköltségekre és a munkadíjakra is igénybe vehetik majd az arra jogosultak.

A támogatást a legalább egy gyermeket nevelő családok vehetik igénybe. Minden – a saját tulajdonú otthonban nevelt – gyermek számít, 25 éves korig. Súlyosan beteg, folyamatos gondozásra szoruló gyermeket nevelő családban, és a gyermekek otthongondozási díjára (GYOD) jogosultak körében nincs életkori határ.

A gyermeküket egyedül nevelők is igényelhetik a támogatást.

A támogatást egy család csak egyszer veheti igénybe.

A kormányrendelet módosításának értelmében napelemes rendszer áramszolgáltatóval történő szaldós elszámolása 2021. június 30-ig lehetséges. Ezt követően az úgynevezett bruttó elszámolás váltja fel.

A támogatás feltételeiről és az igénybevétel lehetőségeiről a legpontosabban a Magyar Közlönyből tájékozódhat, amelyet az alábbi gomb alatt találhat.

Kérjen ajánlatot ingyen

Minden megbízónknak jár a tanácsadás.

Szívesen látjuk az Inno Energy Bau Kft.-nél tanácsadásra. Megrendelőink nem csak egy kézben tartott irányítást, felelősséget, hanem 50 millió Ft-ig terjedó minőségi biztosítási garanciát is kapnak.